Adataid törlése
Így törölheted a Holobid fiókodat és a hozzá tartozó személyes adatokat.
- Lépj be ugyanúgy, ahogy eddig (Facebook, Google vagy e-mailben kapott kód).
- Nyisd meg a Profilom oldalt, és alul válaszd a „Fiók törlése” lehetőséget.
- Nézd át, mi törlődik, és erősítsd meg.
Ha nem tudsz belépni, írj a support@holobid.hu címre arról az e-mail címről, amelyikkel regisztráltál, és legfeljebb 30 napon belül töröljük a fiókodat.
Ha Facebookkal léptél be, a Facebook beállításaiban (Alkalmazások és webhelyek) a Holobid hozzáférését is eltávolíthatod.